Uw duurzame specialist in voertuig-modificatie

Politie en overheid

In zowel Nederland als België mogen wij de politie tot onze klanten rekenen. Daarnaast leveren wij turn-key omgebouwde voertuigen aan het Nederlandse Ministerie van Defensie, voor facilitaire taken.

Nutsbedrijven

Onze klanten binnen dit marktsegment houden zich bezig met de aanleg en het onderhoud van netwerken voor distributie van aardgas, stroom en water. Voor hen richten wij op maat ontwikkelde mobiele werkplaatsen in.

Zorg

Klanten in dit segment houden zich bezig met levering en service aan apparatuur die gebruikt wordt in de zorgsector. Wij richten servicevoertuigen in voor het onderhoud van mechanische en elektrische rolstoelen en scootmobielen. Wij “helpen de helper”.

Pakketbezorging

De verkoop via het Internet heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Klanten die in dit segment diensten verlenen worden hierin ondersteund door voertuigen die wij op maat hebben ingericht voor distributie. “The last mile” is hierin een cruciale factor.

Bouw en infrastructuur

De behoefte aan een efficiënte infrastructuur blijft. Voor zowel de aanleg van nieuwe wegen als het onderhoud aan bestaande bouwen wij voertuigen om waarmee deze klanten hun werkzaamheden verrichten.

OEM (Original Equiment Manufacturer)

Voor Ford of Europe richten wij in serie de Ford Transit bestelwagen in. Wij monteren het Express-line Pack en organiseren de logistiek en kwaliteit voor de reis door Europa naar de eindbestemming: de klant.

Importeurs

Voor tal van nationale importeurs in Nederland en België verzorgen wij de inrichting van een scala aan voertuigen, de organisatie van de logistieke processen en tijdelijke opslag van de voertuigen, en het uitvoeren van PDI (Pre-Delivery Inspections).

Dealer bedrijven

Vaak komen transacties tot stand op het niveau van een importeur en worden dan op lokaal niveau uitgewerkt. Voor specifieke op- en ombouwwensen zijn ook autodealers graag geziene gasten.

Leasemaatschappijen

Zij zijn van de spil waar het in financieel opzicht om draait maar zijn op hun beurt afhankelijk van de fabrikant, importeur en dealer. Tussen deze partijen maken wij de cirkel vaak weer rond door de leveringsprocessen te managen.